De ce iubim barbatii?

Da, barbatii sunt niste mitocani, niste needucati, dupa aceste doua descrieri mai ca ai crede ca barbatii sunt cele mai rele fiinte de pe fata pamantului. Dar, se pare ca nu este asa, pentru ca noi femeile chiar ii iubim. Si totusi, de ce iubim barbatii fetelor?

1. Jude Law, Brad Pitt, Heath Ledger.
2. Stilul lui dezinvolt si pur masculin de a rezolva certurile tale cu prietenele.
3. Felul in care isi scoate tricoul – intotdeauna pe dos – fara nici cea mai mica intentie de a fi sexy. Si totusi, este…
4. Acea figura crispata si incurcata pe care o face atunci cand incearca sa-ti deschida sutienul.
5. Felul in care arata dupa ce iese de sub dus, ud, cu un prosopel petrecut in jurul coapselor.
6. Modul simplu in care incearca sa te inveseleasca atunci cand esti suparata, luand o fata de prost si facand tot felul de mutre pana reuseste sa te faca sa razi.
7. Cum se raneste si cat de bine suporta loviturile si zgarieturile pe care singur si le administreaza atunci cand isi repara masina si cat de aproape ajunge de lesin atunci cand este vorba de niste simple analize de sange.
8. Dezinteresul total pe care-l manifesta atunci cand ii povestesti despre micile barfe de la tine de la serviciu.
9. Vocea lui groasa, de basset-hound, cand se trezeste dimineata.
10. Vocea falsa cu care interpreteaza sub dus melodii celebre.
11. Scrisul lui de mana neglijent, mazgalit sau superelegant care intotdeauna arata ca al unui barbat (si chiar mai bine daca scrisul acesta este asternut pe o scrisoare de dragoste adresata tie).
12. Cum vorbeste el foarte dur si masculin cu prietenii lui si cum isi transforma in clipa urmatoare vocea in lapte si miere ca sa te invite in oras.
13. Cum iti ofera cu un gest nonsalant jacheta lui, atunci cand ti-e frig, chiar daca el ramane intr-un tricou si tu ai pe tine un pulover gros de lana.
14. Discutiile necenzurate despre cat de buna esti la pat – pe care le deschide in timpul filmelor de la TV, meciurilor, funeraliilor… de fapt, oricand si oriunde.
15. Cand te asezi in bratele lui si il intrebi daca nu cumva esti prea grea, iar el – eternul macho – raspunde: “Nu, esti ca un fulg. Ramai!”
16. Felul in care de bunavoie si nesilit de nimeni se apuca sa repare – fara succes, in general – foehnul, sertarul, casetofonul, chiuveta de la bucatarie etc.
17. Momentul cand de bunavoie se duce sa-ti cumpere ceva de la supermarket, chiar daca stii cat de mult detesta cozile din fata casei de marcat.
18. Cum gateste la cina spaghete si ia pozitia aceea victorioasa de parca cine stie ce ar fi gatit.
19. Parul valvoi pe care il are cand se trezeste dimineata.
20. Felul in care isi linge degetele, foarte patruns, atunci cand mananca peste, pui, dulciuri sau alte mancaruri lipicioase.
21. Privirile fugare pe care le schimbati in timp ce va sarutati.
22. Graba cu care se furiseaza in pat langa tine si te ia in brate cu un gest brutal de genul “Eu – Tarzan, tu – Jane”.
23. Cum nu-i vine lui sa creada cat de moale si catifelat este parul tau atunci cand te mangaie si se joaca cu el.
24. Momentele in care, atunci cand il atingi cu piciorul pe sub masa, la restaurant, isi pierde instantaneu 75% din capacitatile functionale ale creierului.
25. Naveta lui de bere.
26. Vocea lui sexy cu care te poate convinge sa faci orice.
27. Abdomenul sau bine lucrat pe care il adori.
28. Zambetul sau de copil inocent pe care il are atunci cand a gresit si vrea sa iti ceara iertare.



                            


Niciun comentariu: