Monogamia

,,Au barbatii o aversiune innascuta fata de monogamie, sau e ceva mai mult decat atat?" - Carrie Bradshaw

O alta zi plictisitoare la munca si o alta problema care ma bantuie si la care am sa incerc sa gasesc raspunsuri.

Este inselatul un must have in randul barbatilor?

Daca esti intr'o relatie de ceva timp, esti capabil sa mentii monogamia sau tinzi sa mai calci stramb din cand in cand?

Acest lucru difera de la persoana la persoana. O prietena mi'a spus ca desi este intr'o relatie de cativa ani, partenerul ei mai evadeaza din cand in cand in dormitorul altor femei. Si desi aceasta stie foarte bine ca este inselata, ea prefera sa ramana in acea relatie si sa se comporte ca si cum nimic nu s'ar intampla. O alta prietena este constienta ca iubitul ei o inseala, doar ca niciodata nu l'a prins. Nici un mesaj de la vreo fata, nici o urma de ruj pe camasa, nimic suspect. Deci pana la proba contrarie nu il poate acuza de infidelitate.

Eu personal prefer pe cineva sincer si capabil sa fie barbatul unei singure femei. Nu suport gandul ca as putea fi inselata si sincer, prefer sa fiu singura decat alaturi de un barbat afemeiat, care intoarce capul dupa fiecare tipa care trece pe strada.

Aparent pe unele femei le sperie atat de tare singuratatea incat prefera sa taca, sa ii lase sa isi faca de cap cu cine vor ei, sa se distreze, in timp ce ele isi pierd tineretea si demnitatea tot mai mult pe zi ce trece...

Voi ce parere aveti despre acest subiect?Niciun comentariu: