Sapte animale mai disperate dupa sex decat barbatii!!!

Barbatii ar face si ar spune orice pentru o partida de amor, dar mai jos va prezentam sapte animale mult mai obsedate de sex chiar si decat barbatii.
Aligatorul American
Majoritatea oamenilor abia sunt dispusi sa petreaca patru minute de preludiu. Intre timp, aligatorul american trebuie sa isi curteze partenera cu patru zile inaintea actului in sine. Dar hei, cand faci sex o singura data pe an, ce inseamna 96 de ore de frecare, improscare si asteptare.
Girafele
Nu este intotdeauna usor sa-ti dai seama de o femeia daca este interesata de sex, iar saraca girafa stie asta mai bine decat oricine. In loc sa o bata la cap pentru o partida de sex, masculul girafa gusta urina partenerei pentru a vedea daca este in calduri. Abia atunci incepe sa o bata la cap pentru o partida de sex.
Furnicile
O singura data in viata unele furnici prind aripi si se ridica in aer pentru a-si ajuta regina sa reproduca. Mai tarziu isi pierd aripile , dupa care mor. Sacrificiul este imens, insa pentru rezultatul remarcabil nu putem contesta decizia.
Melcii fara cochilie
Acesti melci iau semnificatia cuvantului “pervers” in serios. Dupa ce isi ling mucozitatile corpului unul altuia, isi contopesc trupul ore in sir. La sfarsitul actului, penisul masculului este de obicei rupt, pentru a se putea deconecta.
Hipopotamul
Pentru a-si atrage partenera, aceste mamifere gigante isi arunca fecalele si urina pe aceasta, ajutandu-se de coada. Castele germane porno atat de cunoscute, sunt doar o copie ieftina a ritualului ce se petrece in Africa de mii de ani.
Calugarita
Vestea buna pentru mascul de calugarita este ca pentru o partida de sex nu exista nicio obligatie. Vestea proasta este ca, odata ce a terminat, sunt sanse mari sa nu mai aiba cap. In timpul postludiului, masculul este mancat de viu de catre femela, daca acesta nu reuseste sa scape. Ce poate fi mai rau?
Calutul de mare
Cel mai disperat si catranit mascul din lumea animalelor este cu siguranta calutul de mare, care nu numai ca face sex cu un singur partener intr-o viata, ci poarta si naste copilul.
 
Source:
http://lifestyle.ele.ro

Niciun comentariu: