Tu de ce dansezi?

  Am reusit sa vad si eu in sfarsit Step Up 3D si in ciuda criticilor negative pe care le-a primit acest film, mie chiar mi-a placut. Asta probabil si pentru ca m-am detasat de ceva vreme de lumea dansului si poate pentru ca... imi este dor sa dansez. Acum va adresez si eu voua aceeasi intrebare din film: Tu de ce dansezi?



  Eu dansez, sau mai bine spus am dansat, pentru a ma simti libera, pentru a-mi exterioriza sentimentele, pentru ca dansul imi arata cine sunt cu adevarat si imi da putere in propriile forte. Dansul este ca o alta lumea pentru mine, una mai buna decat cea in care traiesc, un loc numai de mine stiut, pe care il explorez ori de cate ori apas butonul Play. De cand am renuntat la dans, viata mea s-a schimbat. In bine, nu ma pot plange, dar chiar si asa, nu sunt pe deplin fericita. Simt ca lipseste ceva din viata mea. Lipseste acea stralucire, acea emotie care te cuprinde inaintea fiecarui spectacol. Dansul a fost singurul care m-a ajutat sa trec peste momentele grele si mi-a dat puterea de a merge mai departe. Fara dans ma simt neimplinita, plictisita, cu un gol in inima lasat de marea mea pasiune. Este trist cand trebuie sa renunti la ceva ce te face fericit si sa incerci sa iti continui viata fara acea particica importanta din inima ta. Desi totul s-a terminat, am ramas cu amintiri minunate si prieteni, sper eu pe viata.
  Asa ca voi ceilalti, nu faceti aceeasi greseala ca mine. Nu renuntati la ce va face fericit. Munciti din greu pentru a va continua pasiunea care va face sa va simtiti impliniti. Nimeni nu va poate lua ce este in sufletul vostru.
 
 
 

3 comentarii:

contesa fantoma spunea...

hey dak nu ma insel poza pe care ai postat-o este facuta de mine acum 2 ani...hyhyhyhy...esti o dansatoare super:D

:kiss:

Doriana spunea...

Sincer nu mai stiu de cine este facuta poza, probabil de tine :-? Si mersi, dar... eram o dansatoare, acum nu mai sunt...
>:D< te pup

contesa fantoma spunea...

tu dansezi bine oricum...si da m-am uitat poza e facuta de mine:D:D


pupicei...abia astept sa ne vedem:D