Fitze de vedeta

1. Mariah Carey

Este cunoscută ca fiind o capricioasă atunci când îi este solicitată prezenţa la vreun eveniment. Pisicuţe albe, caţeluşi, iepuraşi, porumbei, şampanie Cristal, un bărbat special angajat pentru a-i arunca guma de mestecat, pereţi vopsiţi în culori "feminine", calde, mobilier antic etc. În baie, Mariah vrea robinete aurite, şi, un aspect foarte important, nu îi place să coboare scările. Aceeaşi "problemă" o are şi Naomi Campbell, ea refuzând să apară într-un show TV pentru că trebuia să urce câteva scări

2. Jennifer Lopez

Se spune despre ea că este obsedată de alb şi tot ce există în camera ei de hotel trebuie să fie în această nuanţă: de la lenjeria de pat, care trebuie musai să fie din bumbac egiptean, şi până la flori şi lumânări. Are mereu nevoie de un angajat care să îi care haina şi unul care să îi amestece cafeaua... în sensul acelor de ceasornic. Se ştie despre despre Jenny că nu suportă mirosul sucului de roşii, iar dacă printr-o eroare ar putea simţi această aromă ar fi în stare să anuleze concertul.
 

3. Madonna

Când a concertat la Bucureşti în 2009, diva a cerut să fie servită numai cu apă sfinţită, îmbuteliată, să aibă 1.370 de prosoape pentru ea şi pentru echipa sa, bodyguarzi femei, 20 de linii telefonice, soia verde şi trandafiri albi. În turneul din 2006, Madonna a cerut angajaţilor hotelurilor care au găzduit-o câte un vas nou de toaletă pentru fiecare zi petrecută departe de reşedinţa ei, dar şi câte trei lumânări care s-o protejeze de vibraţiile negative.

4. Lady Gaga

Printre lucrurile pe care artista le cere organizatorilor de concerte se numără o mască de gaze, un tub de oxigen şi miere. GaGa este foarte pretenţioasă şi cu mâncarea: dacă un concert are loc lunea, organizatorii trebuie să ştie să o răsfeţe cu grătar, marţea cu mâncare asiatică, miercuri cu bucate mexicane, joia cu mâncare tradiţională americană, vinerea este zi de post, sâmbăta GaGa va consuma paste, iar duminica va servi curcan.
 

 
 
 
 

Niciun comentariu: