Do we need distance to get close?

Avem nevoie de distanta ca sa ne apropiem?

   Este adevarat ca daca te indepartezi de o persoana pe care o iubesti, la un moment dat dragostea va va apropia? Sau mergeti pe principiul ,,ochii care nu se vad se uita"? Voi ce credeti? Eu cred ca daca este dragoste adevarata atunci cu siguranta aceasta va va aduce impreuna, mai devreme sau mai tarziu, dar daca nu, atunci stiti cu totii raspunsul. Pentru unele persoane, ranile nu se pot vindeca niciodata,pe cand pentru altele este nevoie doar de o mica schimbare de comportament, o imbunatatire simtitoare. Uneori suntem atat de aproape de a face lucrurile bine incat nici nu ne dam seama. Ba chiar ni se spune in fata ce deranjeaza si ce ar trebui facut pentru a remedia situatia si totusi, dintr'un anume motiv evitam sa facem lucrurile asa cum ar trebui; fie din dezinteres sau pur si simplu din nepasare; sau poate chiar credem ca este un lucru mult prea marunt si incapabil sa faca atat rau. Ei bine, stiti cum se zice ,,buturuga mica, rastoarna carul mare" asa ca sa nu va mirati cand acel lucru nesemnificativ v'a adus intr'o situatie fara iesire. Mai bine ganditi'va de doua ori inainte sa faceti un lucru, stati si analizati cu mare atentie cuvintele celorlalti pentru ca printre ele se gasesc raspunsurile de care aveti nevoie. Nu e greu si cu timpul te obisnuiesti sa citesti printre randuri.

Voi ati fost pusi vreodata in aceasta situatie? Ajutati'ma cu cateva raspunsuri. Mersi!


3 comentarii:

Alle spunea...

Ce pot sa-ti spun e ca ai mare dreptate, si articolul asta mie una, cel putin, mi se potriveste destul de bine. Acum as da timpul inapoi sa fac ce era bine, sau sa schimb ceva. Dar asta e. Ce e facut deja, ramane facut.

Doriana spunea...

Asa este si eu as da timpul inapoi sa iau alte decizii, dar.. este prea tarziu. Nu avem altceva de facut decat sa asteptam si sa vedem ce ne rezerva viitorul. Sa speram ca iese soarele si pe stradutza noastra...

Anonim spunea...

" You only live once, so do everything twice. "