Intrebuintari ciudate pentru Coca Cola

   Ca acesta bautura racoritoare numai bine nu face, stiai deja. Ceea ce poate nu stiai este ca popularul suc Coca Cola are tot felul de intrebuintari ciudate. De la dizolvant de rugina pana la analgezic, Coca Cola poate fi folosita in cele mai diverse scopuri.
1. Dizolvant de rugina
In urma unor teste s-a constatat ca aceasta bautura racoritoare este un excelent dizolvant de rugina. Pentru a indeparta rugina, tot ce trebuie sa faci este sa scufunzi obiectele mancate de rugina in Cola, sa le lasi peste noapte si sa le cureti a doua zi. Proprietatile Colei determina indepartarea mult mai usoara a particulelor de rugina.

2. Spray pentru ferestre
Cand te apuci de curatenia de primvara si/sau de iarna, ai putea avea un nou aliat: Coca Cola! Sucul poate fi folosit pentru a indeparta petele de pe geamuri. Din nou, acidul citric continut de Cola se va dovedi foarte util, mai ales daca ai pete greu de indepartat. Inmoaie o carpa in Cola si apoi purcede la stergerea ferestrei (poti sa aplici metoda si la geamul de la masina).

3. Sos in mancaruri
Coca Cola poate fi intrebuintata si la gatit! Daca o amesteci cu sos Barbeque, poti obtine o marinata minunata pentru pui. Zaharul din suc va oferi o crusta delicioasa, in timp ce acidul citric ii va oferi o aroma placuta.

4. Odorizant
Daca te vei afla vreodata in postura nefericita de a fi victima duhorii unui sconsc, afla ca vei putea scapa rapid de mirosul oribil facand un dus cu Coca Cola! Toarna-ti o sticla de Cola pe tot corpul si lasa sucul sa actioneze timp de cateva minute, dupa care treci la dusul propriu zis. Bonus: Coca Cola face minuni si pentru par, deci ai putea beneficia de un tratament 2 in 1.

5. Analgezic
Chimicalele din Coca Cola se pot dovedi foarte eficiente atunci cand esti piscat de o meduza. Durerea poate fi indepartata daca torni un pahar de Cola peste locul in care ai fost intepat. La fel de eficienta este si urina... asta in cazul in care nu ai o Cola langa tine atunci cand esti intepat.

6. Cola pentru curatarea oalelor
Oalele in care gatesti poti capata, uneori, o pelicula de culoare neagra care este foarte greu de indepartat. Pentru a o inlatura, este suficient sa apelezi la miraculoasa Coca Cola. Ce trebuie sa faci? Sa torni Cola in oala respectiva, sa o dai la foc mic si, dupa circa o ora, sa o speli asa cum faci de obicei.

7. Detergent
Petele de grasime pot fi greu de indepartat. Nu si daca folosesti Cola! Toarna o sticla de Cola in masina de spalat, pe langa detergentul pe care il folosesti in mod obisnuit. La final, vei mai gasi 0 pete de grasime, 0 pete de sange, iar hainele vor mirosi frumos.

8. Otrava de gandaci
Pentru a indeparta scarbosii gandaci este suficient sa torni Cola intr-o oala si sa o plasezi in zona cea mai afectata. Toate vietile care se vor veni sa isi potoleasca setea, nu vor iesi cu viata din oala cu Cola! La fel de bine poti folosi Coca Cola pentru a hrani plantele care iubesc solurile acide, cum sunt azaleele si gardeniile.

9. Medicament
Coca Cola poate fi un bun medicament atunci cand iti este greata. Un pahar de Cola baut incet ar trebui sa iti indeparteze starea de rau in doi timpi si trei miscari. Aceasta bautura se va dovedi eficienta si daca ai diaree sau dureri in gat. -Mie personal imi trece durerea in gat cu Cola! Testat!

10. Exploziv
De aceasta intrebuintare a sucului Coca Cola clar ai auzit. In combinatie cu mentosane, Coca Cola se transforma intr-un exploziv.





4 comentarii:

contesa fantoma spunea...

super articol dory !! te pup dulce :*

contesa fantoma spunea...

Super articol Dory....pupicei dulci...

Adevar.NET spunea...

Şi totuşi, noi bem chestia asta? hah. Ce romantic =)

Doriana spunea...

Din pacate, da... noi bem Coca Cola fara sa stim exact ce efecte are pe termen lung...