10 Obiceiuri proaste ale barbatilor!

1.  Este dezordonat - Lasa tot timpul hainele sau prosoapele in mijlocul camerei.  Ca sa nu mai vorbim de surubelnite, stick-uri, deodorante, casti si cabluri insirate prin toata casa.

2. Lasa capacul de la toaleta ridicat - oricat de mult i-ai bate la cap, ei tot nu se apleaca sa lase capacul jos.

3. Nu stie niciodata unde ii sunt lucrurile - De fiecare data ne intreaba unde ii sunt sosotele si chilotii, cu toate ca locul lor nu a fost schimbat de cand ne-am mutat impreuna.

4.  Este delasator cu felul in care arata - Fie nu are simt estetic, fie pur si simplu nu este interesat de acest aspect. Asta este fetelor, trebuie sa stam si sa le alegem tinutele ori de cate ori iesim din casa.

5.  Iti ofera cadouri total nepotrivite - De cate ori nu te-ai trezit cu un cadou care i-ar fii placut mai mult unui baiat decat unei fete? Un sfat pentru voi baieti: Un buchet de flori si un parfum si gata ati rezolvat problema. Sau fiti si voi mai atenti la ce va spune iubita, ca printre propozitii mai scoate un ,, Ah, ce mi-as dori si eu un..."

6. Cheltuiesc exagerat de mult pe telefoane mobile, accesorii pentru masina si alte gadget-uri - Ok, nu spunem niciodata sa nu isi cumpere un telefon bun sau ceva ce isi doreste foarte mult, dar cand pretul unui astfel de lucru este mai mare decat chiria pe o luna, cam este o problema.

7. Uita tot ce ii spui sa faca - Degeaba ii spui sa duca gunoiul, sa desfunde chiuveta sau macar sa faca patul ca in secunda urmatoare el a si uitat. Poate are nevoie de Lecitina :))

8. Nu este atent cu tine si nu te asculta - Fie nu baga de seama ca mai ai si tu nevoie din cand in cand de o atentie mai speciala, fie nu isi da seama. Degeaba ii spui ceva cu subinteles, el nu intelege, trebuie sa ii spui verde in fata ce vrei.

9. Munca, munca si masini - De cate ori iesiti in oras, incepe discutia plictisitoare fie despre munca, fie despre masini. Hellloooooo nu ne intereseaza nici una, nici alta!!!

10. Se uita ore intregi la televizor sau se joaca o zi intreaga pe laptop - In loc sa stea cu tine sau sa iesiti la o plimbare el prefera sa stea in casa si sa vada un meci sau sa joace un WOW.  Boys... Just Grow Up!!!

2 comentarii:

Vanessa spunea...

in afara de 5 sunt total de acord...nu cred ca da nimeni cadouri la misto..

Adrian spunea...

aproximativ e true da nah unele de exemplu ca nu ascultam sau ca ne jucam trebe sa ne faceti sa fim atenti la voi sa ne pierdem interesu de jocuri:))))